Tuintegels schoonmaken

Tuintegels zijn een prachtige vorm van decoratie in uw tuin. Dat wilt u natuurlijk ook zo houden. Daarvoor zult u regelmatig uw tuintegels moeten schoonmaken. Veel mensen vinden dit een vervelende klus, zeker ook omdat u de voegen dient mee te nemen. Hoe fijn zou het zijn als een specialistisch bedrijf uw tuintegels zou reinigen? Wij nemen graag uw zorgen uit handen! Tuintegels schoonmaken is één van onze specialismen. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en houden altijd rekening met het soort tegels dat u hebt liggen.

Voegen reinigen

Voordat we uw tuintegels schoonmaken kijken we eerst naar het soort tegel. Op basis daarvan kiezen we voor hoge of lage druk, heet of koud water of een stoombehandeling. Betontegels kunt u bijvoorbeeld niet laten reinigen met hoge druk, omdat het beton daardoor poreus wordt. Naast het reinigen van uw tegels, nemen we ook de voegen mee. Onkruid, mos, gras en vuil worden uit de voegen verwijderd. Indien nodig zorgen we ook voor nieuwe vulling in de voegen en worden de gereinigde voegen opnieuw ingeveegd. Het zal lijken alsof uw tuin geheel opnieuw is aangelegd.

Tuintegels schoonmaken

Tuintegels schoonmaken, wat kunt u zelf doen?

Uw tuintegels schoonmaken is altijd een goede optie, maar het is niet altijd eenvoudig om dit zelf uit te voeren. Kies daarom voor een specialistisch bedrijf om deze klus uit te voeren. Wel kunt u zelf het vuil op uw tuintegels binnen de perken houden. Kookt u wel eens aardappels, dan kunt u bijvoorbeeld het kookvocht over de tegels gooien. Ze kunnen hier prima tegen, maar u voorkomt hiermee groene aanslag. Ideaal toch? Let op: doe dit niet wanneer het hard vriest, kokend water verandert dan razendsnel in een dun ijslaagje.

Laat uw tuintegels schoonmaken door onze specialisten. Wij gebruiken de beste apparatuur, hebben jarenlange ervaring en rekenen geen voorrijkosten in Nederland en België.

Kies voor de professionele aanpak van ReinigenTerras.nl. Wij verwijderen alle aanslag door weersinvloeden, onkruid en algen vakkundig. Zo geniet u razendsnel weer van een heerlijk schoon terras!

Laagste prijsgarantie
Geen voorrijkosten binnen NL
Hoge klanttevredenheid
Jarenlange ervaring

Open chat
Direct contact via WhatsApp?
Scan de code
Heeft u een vraag voor ons? Neem hier direct contact op via WhatsApp!