Terrastegels schoonmaken

Steeds meer mensen kiezen voor terrastegels in de tuin. Dat begrijpen wij maar al te goed. Terrastegels zijn namelijk een mooie vorm van sierbestrating en ze vergen relatief weinig onderhoud. Wel is het belangrijk om eens in de zoveel tijd uw terrastegels schoon te maken. Immers, niemand wil in een tuin zitten waar het mos en onkruid de overhand neemt. Behalve dat uw tuin dan groen uitslaat, heeft dit ook schadelijke effecten voor uw terrastegels. Kies daarom voor professionele reiniging van uw terrastegels.

Soort terrastegels

Er zijn verschillende manieren voor het schoonmaken van uw terrastegels of tuintegels. Hoge druk of lage druk, stoom, heet of koud water. Welke manier het best geschikt is voor het reinigen van uw tegels, hangt af van het soort terrastegels. Beton is bijvoorbeeld niet geschikt voor het reinigen met hoge druk. Daarmee zou het beton namelijk poreus worden, waardoor regenval voor schade kan zorgen. Voordat wij aan de slag gaan met het schoonmaken van uw terrastegels zullen we daarom eerst een inventarisatie doen. We beoordelen de mate van vuilheid, het soort tegels en maken een inschatting van de te verwachten kosten. Zo weet u vooraf altijd wat het gaat kosten om uw terrastegels schoon te maken.

Terrastegels schoonmaken

Zelf terrastegels schoonmaken

We raden het zelf schoonmaken van terrastegels af. Natuurlijk kunt u kookvocht over de tegels heen gooien, zodat mos en algen geen kans krijgen. Maar het gebruik van alternatieve schoonmaakmiddelen als groene zeep en azijn leveren meer problemen op voor uw tegels dan dat ze verhelpen. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken van de voegen tussen uw terrastegels. Simpelweg het onkruid weghalen is niet altijd verstandig. Het water gaat dat tussen de voegen zitten en kan ervoor zorgen dat de tegels uit elkaar gedreven worden. Voorkom problemen in uw tuin en laat uw terrastegels schoonmaken door specialisten.

Terrastegels schoonmaken? Wij hebben jarenlange ervaring en gebruiken de beste apparatuur. Wij houden rekening met het soort terrastegels en werken altijd transparant.

Kies voor de professionele aanpak van ReinigenTerras.nl. Wij verwijderen alle aanslag door weersinvloeden, onkruid en algen vakkundig. Zo geniet u razendsnel weer van een heerlijk schoon terras!

Laagste prijsgarantie
Geen voorrijkosten binnen NL
Hoge klanttevredenheid
Jarenlange ervaring
Open chat
Direct contact via WhatsApp?
Scan de code
Heeft u een vraag voor ons? Neem hier direct contact op via WhatsApp!