Uw terras vrij van aanslag, algen, mossen en andere verontreiniging

Na verloop van tijd verkleuren terras, bestrating en tuinhout door invloeden van het weer, vuil uit de lucht en groei van onkruid en algen. Dit zorgt ervoor dat uw terras er niet meer uitziet zoals u deze graag zou willen zien. ReinigenTerras.nl bied hiervoor de oplossing, professionele Terrasreiniging.

Hoe werken wij? Terrasreiniging

Wij werken volgens onze “All Inclusive” formule en bieden een volledige oplossing voor het verwijderen van mos, onkruid, groene aanslag, etc. Dit houd in dat wij u een volledige prijsopgave doen voor de complete terrasreiniging, zonder verrassingen achteraf. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw muren, ramen, schuttingen en dergelijken er na de reiniging ook weer netjes uit zien!

Wij bieden bij de terrasreiniging zowel oppervlakte reiniging, als de reiniging van de voegen bij bestrating aan. Hierbij verwijderen wij onkruid, mos, gras, etc. wat zich tussen de tegelvoegen bevind. Uiteraard bieden wij u ook waar nodig een nieuwe vulling en opnieuw invegen van uw gereinigde tegelvoegen.

Terrasreiniging

Werkwijze:
Met gebruik van hogedrukreiniging kunnen wij met grote kracht uw bestrating en terras schoonmaken en vuil en aanslag verwijderen. De hoge druk zorgt ervoor dat het vuil wat in jaren tijd op de tegels is aangeslagen grondig verwijderd wordt. De terrasreiniging doen wij op onze professionele wijze en met onze professionele apparatuur. Hierdoor krijgen uw tegels de originele kleur terug en zien deze er weer als nieuw uit.

Werkgebied:

Wij zijn werkzaam in heel Nederland en België, dus ook altijd bij u in de buurt!

Offerte of Contact:

Omdat het schoonmaken van verschillende soorten bestrating verschillende behandelingen vragen, varieren de prijzen per tegelsoort. Voor een specifieke offerte voor de reiniging van uw terras kunt u telefonisch contact opnemen of ons Offerte Formulier invullen.

Wilt u meer informatie, of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u via ons Contact Formulier contact met ons opnemen.

Open chat
Direct contact via WhatsApp?
Scan de code
Heeft u een vraag voor ons? Neem hier direct contact op via WhatsApp!